Avís Legal

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Sala Atrium informa que és titular del website www.teatrium.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la llei esmentada, Sala Atrium informa de les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és Teatrium, S.L, amb NIF B-64912017 i domicili social al c/. Consell de cent, 435 local, 08009 Barcelona. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és atrium@atrium.cat.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús del website de Sala Atrium confereix la condició d’usuari, el qual, des de la navegació per les pàgines de Sala Atrium, accepta totes les condicions d’ús establertes aquí, sens perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa de compliment legal obligatori segons el cas. Les pàgines web de Sala Atrium proporcionen una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del website. Aquesta responsabilitat es fa extensiva a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per Sala Atrium per a l’accés a certs continguts o serveis oferts per la web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Sala Atrium que pugui contravenir el que disposen aquestes condicions, la llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin significar lesió dels drets de tercers o del funcionament mateix del website.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

Sala Atrium  no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu website i declara que, com a titular del website, no examinarà en cap cas ni exercirà cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, no garantirà tampoc la disponibilitat tècnica, l’exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines que no siguin de propietat seva i a les quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.Sala Atrium declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar tota mena de danys que pogués ocasionar als usuaris del seu website la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, Sala Atrium no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per internet pugui sofrir l’usuari.

MODIFICACIONS

Sala Atrium es reserva el dret d’introduir les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu website, tant pel que fa al contingut del website com a les condicions d’ús. Aquestes modificacions es poden fer, a través del seu website, de qualsevol manera admissible en dret i seran de compliment obligatori mentre figuraran publicades a la web i fins que siguin modificades vàlidament per unes altres de posteriors.

RESERVA DE GALETES

Sala Atrium es reserva el dret d’utilitzar galetes (cookies) en la navegació de l’usuari per aquest website a fi de facilitar la personalització i comoditat de la navegació. Seguint la política de protecció de dades de l’empresa, Sala Atrium informa que les galetes s’associen a l’usuari anònim i al seu ordinador, i per elles mateixes no proporcionen ni el nom ni els cognoms de l’usuari.Sala Atrium informa que aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com analitzar els hàbits de navegació de l’usuari. Si l’usuari continua navegant, això significa que accepta la instal·lació d’aquestes galetes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador i, si ho vol, pot impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció pot ocasionar dificultats de navegació per les pàgines web.L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que sigui informat de la recepció de galetes; si ho vol, pot impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur. No obstant això, per accedir al website de Sala Atrium no és preceptiva la instal·lació de galetes. Premeu aquí per ampliar informació sobre la nostra política de galetes i de com configurar el vostre navegador si decidiu de no acceptar-ne.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableixen el Reglament General de Protecció de Dades i altra normativa aplicable, Sala Atrium informa els usuaris del seu website que les dades personals facilitades mitjançant els formularis habilitats a les seves pàgines seran tractades per Sala Atrium com a responsable d’aquest tractament, amb la finalitat de resoldre les consultes formulades pels usuaris a l’apartat «Contacte».En tot cas, la base legal per al tractament de les dades personals és el consentiment que se sol·licita a cadascun dels apartats esmentats més amunt. No se cediran dades a tercers, tret que n’hi hagi obligació legal. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti de suprimir-les.Els usuaris tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar que se suprimeixin. A més a més, poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, oposar-se que siguin tractades i exercir el dret a la portabilitat d’aquesta informació.Per exercir els vostres drets com a usuari, adreceu-vos per escrit a l’adreça postal o electrònica facilitada més amunt.Us informem finalment que l’organisme competent per conèixer dels conflictes derivats del tractament és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, domiciliada a Madrid (28001), c/ Jorge Juan, 6.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines, pertanyen, per si o com a cessionària, a Sala Atrium. Són, doncs, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, i els són aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp com els tractats internacionals relatius a la matèria subscrits per Espanya.Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual, es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o d’una part del contingut d’aquestes pàgines web sense el consentiment exprés de Sala Atrium.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Sala Atrium es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per l’ús indegut de les seves pàgines web i del seu contingut o per l’incompliment d’aquestes condicions. La relació entre l’usuari i Sala Atrium es regirà per la normativa espanyola vigent i, per decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pugui suscitar entre l’usuari i Sala Atrium, seran competents els jutjats o tribunals propis de la ciutat de Barcelona.