Raimon Molins

Llicenciat en filologia per la Universitat de Barcelona. Beca a la Sorbonne de París. Estudia interpretació al Col·legi del Teatre i a Paris amb Pascal Decolland (CNSAD), Jean-Paul Wenzel i Françoise Bette (TNB). A Londres amb la companyia Hieghtened Reality. També té estudis de música i violí al Conservatori de música de Barcelona.

Com a actor comença treballant al Teatre Lliure amb Josep Mª Mestres, Lluís Homar, Lluís Pasqual, Txiki Berraondo i Ferran Carvajal. Al TNC amb Carme Portaceli, Franco di Francescantonio, Josep Mª Mestres i Sílvia Munt. Al teatre privat ha treballat al Teatre Borràs, Principal, Teatre Romea, Sala Atrium, etc.

Ha dirigit obres de Sartre, Shakespeare, Txèkhov, Ibsen, Strindberg, Kwahulé, Mouawad, Mayorga, Sinisterra i Marc Artigau a la Sala Atrium, Teatre Romea, Teatre Nacional de Catalunya, Festival Temporada Alta, Teatre Akadèmia, entre altres.

En el camp de la docència ha estat professor de tècniques d’interpretació i tallers al Col·legi del Teatre, Estudis de Teatre i Atrium Estudi. Des de l’any 2013 és professor a l’Institut del Teatre, on imparteix assignatures relacionades amb les tècniques d’interpretació, projectes i pràctiques (tallers). Ha estat professor d'assignatures del Departament de Direcció i dramatúrgia i de Veu. Ha impartit workshops a Prima del Teatro-European School for the Art of the Actor (2017 i 2019). Ha publicat al llibre El canvi cultural a Catalunya: retrat d'una generació de Jordi Cabré, editorial Pòrtic i la traducció de Litoral de Wajdi Mouawad dins del volum La sang de les promeses a Edicions del Periscopi. Ha rebut els premis BBVA a millor actor,  Premi Mejor actor La Garnacha, el FAD per al projecte DespertaLab (Atrium-Ivanow) i el de la Crítica per a la Sala Atrium i Atrium Produccions.

És fundador i director artístic de la Sala Atrium de Barcelona i del projecte d'Atrium Escena Digital.