MONOPOLI

Una comèdia dramàtica sobre el capitalisme.

Finalitzat
Del dc. 12.01.22 al dj. 10.02.22
DURADA:  80 minuts

Idioma: català

Autoria: Mar Monegal
Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal
Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul
Audiovisuals: Toni Roura
Espai escènic: Josep Galindo (ArtPlay) i Joan Griset
Moviment: Aina Torné
Il·luminació: Anna Espunya i Juárez
So i Qlab: Èric Rufo
Fotografies espectacle: MW Fotografia

Una producció d’Eòlia i+D

Compartir

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.

Mar Monegal, autora de RAMON (Premi de la Crítica al Millor Text 2019) amb MONOPOLI (Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020), ens porta una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

Dimecres
12
gen
20:00 h
 
Finalitzat
Dijous
13
gen
20:00 h
 
Finalitzat
Divendres
14
gen
20:00 h
 
Finalitzat
Dissabte
15
gen
20:00 h
 
Finalitzat
Diumenge
16
gen
18:30 h
 
Finalitzat