EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS

Amb un desplegament tècnic propi de la televisió en directe, l’espectacle fa una revisió de les pors mundials, des de la mirada dels animals morts que, sense saber-ho, han estat les víctimes col•laterals de les polítiques de la por.

Finalitzat
dijous, 2 de maig | 20:30 h
Compartir

02 - 19, Mai. 2019

El canvi climàtic ens brinda la possibilitat de veure com una parella de rens es van descongelant a poc a poc a Sibèria. Els dos es pregunten si l’àntrax que els corria per les venes fa 35 anys, sobreviu a les baixes temperatures.

Al mateix temps, en una altra part del Món, els integrants de la companyia Hermanos Picohueso, practicant l’intrusisme laboral i la redempció familiar per matar gallines durant la grip aviar, presenten públicament un joc per a posar en evidència els terribles mecanismes del poder.

L’espectacle té com a punt de partida el joc de taula Expoli creat per la mateixa companyia. Un joc que fa evidents les estructures del poder, la base de la dramatúrgia del muntatge. Una ovella clonada, uns rens descongelats de Sibèria i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens aniran conduint per les diferents històries.

Espectacle becat pel ‘Cicle de creació escènica DespertaLab 2019’ organitzat per la Nau Ivanow i Sala Atrium

Idioma de l’espectacle: català

Horaris:  De dimarts a dissabte a les 20.30h i Diumenge a les 19.00h / No hi ha funció dissabte 4 de maig

Durada: 75 minuts

Gènere: nous llenguatges

FITXA ARTÍSTICA

Una creació d’ Hermanos Picohueso que persegueix la voluntat de desdibuixar els rols de cadascun dels integrants de la companyia damunt l’escenari. Durant la producció de l’espectacle ens hem posat a la pell d’en Jaume a la tècnica, de na Lluki i en Diego en la creació i interpretació i a la de na Gal•la en la producció. Ens trobareu a totes en escena.

Espectacle becat pel ‘Cicle de creació escènica DespertaLab 2019’ organizat per la Nau Ivanow i Sala Atrium

 

Dijous
02
mai
20:30 h
 
Finalitzat