Atrium produccions

Atrium produccions és l’espai on es desenvolupen de manera personalitzada tots aquells projectes propis o per encàrrec amb components que tinguin relació amb les arts escèniques i audiovisuals. El nostre principal objectiu és aportar al projecte un segell d’identitat exclusiu que el faci únic i singular.

Atrium produccions ha produït o co-produït espectacles a la Sala Atrium de Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Romea,  Festival Grec, Festival Temporada Alta, La Seca-Espai Brossa entre d’altres. Actualment  se centra en la gestió i execució de produccions i coproduccions lligades principalment al projecte d’Atrium. La conciliació entre el somni i la realitat és una de les missions de la productora,  així com afavorir tot allò que faci de cada projecte un espai lliure i creatiu de treball adaptat  a la realitat i necessitats concretes de cada proposta. 

Les produccions d’Atrium es basen en un punt de vista contemporani sense marginar  formes i continguts amb l’objectiu d’assolir una més gran comunicació amb el públic del  nostre entorn.

Serveis

Producció artística i executiva dels nostres propis projectes i per empreses externes

Producció executiva per a companyies

Assessorament de producció per a companyies