LA MÀQUINA HAMLET

de Heiner Müller

Comprar
Del dv. 22.03.24 al dg. 28.04.24

Espectacle en català
Gènere: Teatre

Horaris: De dimecres a dissabte a les 20h i diumenge a les 18:30h

Tarifes: Entrada general a 22€

20% de descompte entrades anticipades (promoció vàlida fins el dia abans de l'estrena). Escoles d'Arts escèniques 15€ per a alumnes i personal docent. Preus especials per a grupscontacta'ns! (Despeses de gestió no incloses)

Compartir

Hamlet s'interpreta a si mateix en l'intent desesperant de trobar sentit a la seva existència. No estem a l'època de Shakespeare..., s'interpreta a si mateix en el present, en el nostre present més immediat. De fet, Hamlet s'està interpretant a si mateix ara, davant nostre.

I en aquesta representació infinita, Hamlet (o qui l'interpreta) ja ha acabat amb totes les corts reials de Dinamarca, i amb tots els governs del món, i amb tots els sistemes econòmics, i amb totes les ideologies... I encara res té sentit.

Hamlet s'interpreta a si mateix, ara, davant nostre, i intenta lluitar contra l'última gran evidència... res té sentit, res ha tingut sentit, res tindrà sentit...

Mentrestant, la seva víctima, Ofèlia, troba una causa, un sentit, un propòsit... i es desempallega del seu rol de víctima i maleeix tot allò que l'ha oprimit. El món ha canviat... Ara la protagonista és Ofèlia.

La màquina Hamlet és un dels textos més icònics del teatre contemporani europeu. 10 anys després de Hamlet de Shakespeare, Projecte Ingenu s'enfronta a la seva versió postdramàtica: la de Heiner Müller.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Marc Chornet Artells
Hamlet: Xavier Torra Xuriguera
Ofèlia: Anna Pérez Moya
Traducció: Maurici Farré
Producció: Júlia Simó Puyo
(resta de repartiment i equip en curs)

Divendres
22
mar
20:00 h
 
Dissabte
23
mar
20:00 h
 
Diumenge
24
mar
18:30 h
 
Dimecres
27
mar
20:00 h
 
Dijous
28
mar
20:00 h