MY LOW COST REVOLUTION de FAC | Fundación Agrupación Colectiva

Un homenatge al no estar sempre a tope. Una investigació sobre com podria ser la nostra revolució i quins abismes hi ha entre la teoria del carrer i la pràctica d’accionar. Hi ha gent que lluita i una altra que protesta. El natural, sense generar un artifici.

Finalitzat
Dimecres 21 de novembre | 20:30 h
Compartir
Afegir al calendari

21 Nov. - 07 Des. 2018

Els agradaria ser radicals, però els faltaria coherència. Els agradaria ser conseqüents, però els faltaria vida. Un seguit de dubtes sobre la revolució seran explorats en forma de paisatges corporals, de landscapes físics, de postals politicosocials sense remitent les protagonistes de les quals han abandonat i assassinat la seva low cost revolution.

Ens deshumanitzem i cosifiquem: som números per la Seguridad Social, IP’s per Facebook, DNI’s per l’Estado, coses pels nostres veïns. Això fa que acabem navegant soles pel planeta, que ens sentim sense suport, fora de cap possible comunitat, de cap configuració de cooperació. Soles davant del perill.

Som unes radicals de merda. Hem intentat participar en moviments radicals, formar part d’un col·lectiu que es presti al radical, canviar el món a hòsties si feia falta i no hem pogut. La mena de misèria en la qual es troba enfonsada aquesta societat complexa, converteix a la qüestió revolucionària en una constant inabandonable fins a l’apocalipsi de cadascun. No és cosa d’unes hores, d’uns dies, ni fins i tot d’uns mesos, no, això té a veure amb l’existència, amb carregar-te de paciència i lluitar a FULL. All day, all night.

Companyia: FAC | Fundación Agrupación Colectiva

Idioma de l’espectacle: català i castellà

Horaris: De dimarts a dissabte a les 20.30h i Diumenges a les 19.00h

No hi ha funció el dia 22 de Novembre

24 de Novembre col·loqui postfunció organitzat per AGOST PRODUCCIONS, un col·lectiu que investiga noves i fresques formes de col·loqui entre artistes i públic, donant a l’espectador gran protagonisme. Una experiència diferent i divertida de conversar sobre l’espectacle vist.

Durada: 70 minuts

Gènere: Teatre performance

FITXA ARTÍSTICA

Creació: FAC en col·laboració amb les intèrprets

Text: Francesc Cuéllar

Intèrprets: Glòria Ribera, Agnès Jabbour i Nikole Portell

Direcció i dramatúrgia: Francesc Cuéllar

Ajudant de direcció: Gaia Bautista

Espai: Sergi Cerdan

Disseny d’ il·luminació: Alejandro Bordanove

Vídeo: FAC

Fotografia cartell: Dos Puntos Fotografia

Teaser: FAC

Disseny gràfic original: Maria Ramon

Producció: Anna Maruny

Dimecres
21
nov
20:30 h
 
Finalitzat