CHIPKO

de Daniela Feixas i Anna Güell

Finalitzat
Del dc. 15.02.23 al dg. 05.03.23

Espectacle en català
Durada: 1h
Gènere: teatre de text

Dramatúrgia: Daniela Feixas i Anna Güell
Direcció: Daniela Feixas
Intèrprets: Tània Banús i Anna Güell
Espai sonor i vídeo: Mar Orfila
Il·luminació i cap tècnic: Xavi valls
Escenografia i vestuari: Q-ars teatre
Imatge: Anna Pacheco
Ajudantia: Marta Amat
Producció: Q-ars teatre

Compartir

Chipko és un viatge lluminós que travessa la foscor i ens torna l’esperança a través d’un recull de textos de diferents autores i autors, i de les històries de dones valentes que han entregat la seva vida a la causa i han guanyat les diferents batalles que han lliurat.Ocupes d’arbres, abraçadores d’arbres,plantadores d’arbres... totes elles van arriscar la seva vida pel bé comú. Per salvar el paradís.

I ens han fet entendre que la lluita ambiental no es pot deslligar de la lluita feminista, de la lluita contra el racisme, de l’abús.

En paraules de Daniela Feixas

La cultura occidental s'ha desconnectat de la naturalesa. Els humans hem perdut el nord. La capacitat de crear bellesa és directament proporcional a la capacitat de destruir-la. Els incendis, la tala massiva dels boscos, la contaminació de rius i oceans, l'explotació de la terra, la desertització... tenen conseqüències directes en les nostres vides i pot ser devastador per les noves generacions.
Malgrat tot, Chipko és un viatge lluminós que travessa la foscor i ens torna l'esperança a través d'un recull de textos de diferents autores i autors, i de les històries de dones valentes que han entregat la seva vida a la causa i han guanyat les diferents batalles que han lliurat. Ocupes d'arbres, abraçadores d'arbres, plantadores d'arbres... totes elles van arriscar la seva vida pel bé comú. Per salvar el paradís. I ens han fet entendre que la lluita ambiental no es pot deslligar de la lluita feminista, de la lluita contra el racisme, de l'abús. Com deia Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau: “Estem cridats a cuidar de la terra i dels nostres boscos i, en el mateix procés, cuidar-nos a nosaltres mateixos".

Dimecres
15
feb
20:00 h
 
Finalitzat
Dijous
16
feb
20:00 h
 
Finalitzat
Divendres
17
feb
20:00 h
 
Finalitzat
Dissabte
18
feb
20:00 h
 
Finalitzat
Diumenge
19
feb
18:30 h
 
Finalitzat