BECA DESPERTALAB

L’objectiu del cicle és donar suport a la creació teatral més activa i emergent de Catalunya i on es pretén donar sortida a propostes de vegades visionàries i sempre interessants de creadors que busquen generar noves formes escèniques i dramatúrgiques.

Amb el Cicle DespertaLAB posem a l’abast dels artistes i companyies de l’espai i les condicions tècniques adequades a la seva entrada en les xarxes professionals de difusió i exhibició artística. Més enllà de donar els recursos per a la projecció d’un espectacle, des de la seva creació fins a la difusió, DespertaLAB ofereix una experiència formativa que els dels recursos i les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals, incidint en el procés de creació i producció, la comunicació i l’exhibició. Es tracta, doncs, de potenciar la vida del projecte més enllà de la creació.

Destinataris:

El projecte s’adreça a creadors i col·lectius professionals o en vies de inserir-se en la professionalització, de fins a 35 anys. En el cas dels col·lectius i les companyies s’haurà d’establir un responsable del projecte. Tant el responsable com a mínim el 60% dels integrants han de situar-se per sota de l’edat límit. La beca s’adreça a artistes amb projectes originals i inèdits, i es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i presentats públicament i específicament en les condicions de la Sala Atrium de Barcelona.

 

Tanquem la conovatòria per a la Beca DespertaLab 2022

La resolució final es farà pública la primera quinzena de gener de 2022. Moltes gràcies a totes les companyies que us heu presentat, us desitgem molta sort!

Descarrega tota la informació

Bases Beca DespertaLab 2022
Annex 1 - Desglossament despeses
Annex 2 - Rider i plànol Sala Atrium
Annex 3 - Plantilla pressupost
Annex 4 - Taules salarials 2019

 

Companyies seleccionades altres edicions

Lo viejo y lo nuevo
Companya Ça Marche
Del 03.06.21 al 06.06.21 | 19:00 h
Beca DespertaLab Temporada 2020 - 2021
Allí donde no estamos
Companyia Monte Isla
Del 19.05.21 al 30.05.21
Beca DespertaLab Temporada 2020 - 2021
UNHEIMLICH
Una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en els museus a partir de quatre intèrprets amb quatre corporalitats que volen ser distants del cànon femení que ha governat cada una de les èpoques artístiques passades i fins avui en dia.
22.05.19 | 20:30 h
Beca DespertaLab
EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS
Amb un desplegament tècnic propi de la televisió en directe, l’espectacle fa una revisió de les pors mundials, des de la mirada dels animals morts que, sense saber-ho, han estat les víctimes col•laterals de les polítiques de la por.
02.05.19 | 20:30 h
Beca DespertaLab
GOLDILOCKS
03.05.18 | 20:30 h
Beca DespertaLab
HÀBITAT (doble penetració)
12.04.18 | 20:30 h
Beca DespertaLab
MAFIA de The Mamzelles Teatre
07.06.17 | 20:30 h
Beca DespertaLab