BECA DESPERTALAB

L’objectiu del cicle és donar suport a la creació teatral més activa i emergent de Catalunya i on es pretén donar sortida a propostes de vegades visionàries i sempre interessants de creadors que busquen generar noves formes escèniques i dramatúrgiques.

Amb el Cicle DespertaLAB posem a l’abast dels artistes i companyies de l’espai i les condicions tècniques adequades a la seva entrada en les xarxes professionals de difusió i exhibició artística. Més enllà de donar els recursos per a la projecció d’un espectacle, des de la seva creació fins a la difusió, DespertaLAB ofereix una experiència formativa que els dels recursos i les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals, incidint en el procés de creació i producció, la comunicació i l’exhibició. Es tracta, doncs, de potenciar la vida del projecte més enllà de la creació.

Destinataris:

El projecte s’adreça a creadors i col·lectius professionals o en vies de inserir-se en la professionalització, de fins a 35 anys. En el cas dels col·lectius i les companyies s’haurà d’establir un responsable del projecte. Tant el responsable com a mínim el 60% dels integrants han de situar-se per sota de l’edat límit. La beca s’adreça a artistes amb projectes originals i inèdits, i es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i presentats públicament i específicament en les condicions de la Sala Atrium de Barcelona.

 

OBERTA LA NOVA CONVOCATÒRIA t22/23

- Formulari d'inscripció

- Bases Beca DespertaLab 2023
- Desglossament inversió
- Rider i plànol Sala Atrium
- Taules salarials 2022

 

Companyies seleccionades altres edicions

ÇA MARCHE
Finalitzat
Actual
Lo viejo y lo nuevo
Companya Ça Marche
Del dj. 03.06.21 al dg. 06.06.21 | 19:00 h
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
Allí donde no estamos
Companyia Monte Isla
Del dc. 19.05.21 al dg. 30.05.21
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
UNHEIMLICH
Una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en els museus a partir de quatre intèrprets amb quatre corporalitats que volen ser distants del cànon femení que ha governat cada una de les èpoques artístiques passades i fins avui en dia.
dc. 22.05.19 | 20:30 h
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
EXCALIBUR I ALTRES HISTÒRIES D’ANIMALS MORTS
Amb un desplegament tècnic propi de la televisió en directe, l’espectacle fa una revisió de les pors mundials, des de la mirada dels animals morts que, sense saber-ho, han estat les víctimes col•laterals de les polítiques de la por.
dj. 02.05.19 | 20:30 h
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
GOLDILOCKS
dj. 03.05.18 | 20:30 h
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
HÀBITAT (doble penetració)
dj. 12.04.18 | 20:30 h
Beca DespertaLab
Finalitzat
Actual
MAFIA de The Mamzelles Teatre
dc. 07.06.17 | 20:30 h
Beca DespertaLab